Almere

U kunt uw kind aanmelden voor de vestiging Almere door het online aanmeldformulier in te vullen. U krijgt een bevestiging per e-mail.

 

Vestiging

Antilopestraat 10-12
1338 EE Almere
almere@degeheimetuin.info

KvK: 51422530
AGB: 94-59486

Contact

Telefonische bereikbaarheid en contact over afspraken

Algemene vragen kunt u stellen aan aanmeldfunctionaris Lisanne Knol, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via almere@degeheimetuin.info of 06 4020 5323.

In verband met de kerstvakantie zijn wij vanaf 22 december 2021 tot 3 januari 2022 verminderd bereikbaar.

Wanneer u ons telefonisch niet kunt bereiken kunt u een mail sturen naar aanmelden@degeheimetuin.info. Deze mailbox wordt beperkt gelezen tussen kerst en oud en nieuw. Mocht er sprake zijn van spoed dan kunt u contact opnemen met de huisarts of de huisartsenpost.

Behandelaren zijn veel in gesprek en daardoor telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Wel kunt u altijd een voicemailbericht inspreken of een e-mail sturen. Uw behandelaar neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De gegevens van uw behandelaar vindt u hier.

Parkeren

Parkeren

Aan de Edelhertweg (achterkant van het pand van De Geheime Tuin) zijn 2 grote parkeerterreinen waar u uw auto gratis en zonder parkeerschijf kunt parkeren.
Contact
Als u binnenkomt, is de wachtruimte aan uw linkerhand. De Geheime Tuin is zowel op de begane grond als de eerste verdieping gevestigd.

Bereikbaarheid Antilopestraat

De Antilopestraat is met de auto in 5 minuten bereikbaar vanaf de A6. Met het openbaar vervoer kiest u voor station Almere-Buiten en/of bus 5, halte Faunabuurt. Daar houdt u links aan na de brug. U loopt langs het water en gezondheidscentrum 'De Binder'. Dan rechtsaf de Antilopestraat in. U wandelt in ongeveer 7 minuten van de bushalte naar de vestiging.

 

  • Kaart
  • Pand
  • Entree
  • Wachtkamer
  • Spreekkamer
  • Spreekkamer
  • Speelgoed
Pand
Entree
Wachtkamer
Spreekkamer
Spreekkamer
Speelgoed