Den Haag

U kunt uw kind op twee manieren aanmelden voor de vestiging Den Haag:
  • Vul het online aanmeldformulier in. U krijgt een bevestiging per e-mail.
  • Of download het aanmeldformulier, druk het af en stuur het ingevulde formulier naar Koninginnegraacht 28, 2514 AB in Den Haag.

Vestiging

Koninginnegracht 28
2514 AB Den Haag
denhaag@degeheimetuin.info

KvK: 51422530
AGB: 94-59486

De Geheime Tuin Den Haag is gehuisvest in het mooie pand van "Bloom, House of Health", centraal gelegen in Den Haag. U kunt daar aanbellen en aangeven dat u voor Joris Gosen van De Geheime Tuin komt.

Contact

Telefonische bereikbaarheid en contact over afspraken

Behandelaren zijn veel in gesprek en daardoor telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Wel kunt u altijd een voicemailbericht inspreken of een e-mail sturen. Uw behandelaar neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De gegevens van uw behandelaar vindt u hier.

Parkeren

Bereikbaarheid en parkeren

Vanuit Den Haag centraal station is De Geheime Tuin in 10 minuten te bereiken per fiets, tram 9 of tram 5.

Parkeren is mogelijk, er liggen verschillende betaald parkeerzones rondom de Koninginnegracht. Voor meer informatie en voor zones waar parkeren gratis is zie, de website van Bloom Den Haag.

 

  • Kaart
  • Het pand
  • De behandelaar
De Geheime Tuin - Den Haag
Joris Gosen GZ-psycholoog

Als kind wilde ik kok worden. Of ober. Iets, waarmee ik iemand nog wat gelukkiger kon maken. Ik ben psycholoog geworden, later GZ-psycholoog kind en jeugd. Natuurlijk is het niet de ober of de kok die voor het geluk zorgt, dat doen de mensen die uit eten gaan zelf. Zij hebben gekozen een moment te nemen voor zichzelf en voor elkaar. Het restaurant met het personeel biedt de ruimte hiervoor. Zo zie ik ook mijn rol als GZ-psycholoog: ik help gezinnen ruimte te maken om weer meer zichzelf te zijn.

Ik geniet er van om als psycholoog met gezinnen, kinderen, jongeren en ouders op zoek te gaan naar hoe zij zichzelf willen zijn en hoe zij met elkaar willen omgaan als de problemen niet zo duidelijk aanwezig zouden zijn. Wat zijn de mooie, definiŽrende en sterke kanten van het kind, van het gezin? Hoe ziet een kind zichzelf, als hij niet dit gedrag zou laten zien? Eigenlijk zijn er altijd wel kleine momenten te vinden dat deze mooie kanten nu al naar voren komen, of momenten dat de problemen even wat minder groot zijn. In de behandeling worden gezinsleden zich weer meer bewust van hun krachten. Hier gaat het gezin mee aan de slag, de mooie eigenschappen komen steeds meer naar voren. Creatieve en unieke oplossingen ontstaan en het kind wordt weer gelukkiger en ontwikkeld zich verder.

Ik heb in de GGZ en in de psychiatrie gewerkt met kinderen (en ouders) met een autisme spectrum stoornis, depressie, angstklachten, een laag zelfbeeld, met kinderen met een gehoorbeperking, ADHD, verwerkingsproblemen, trauma et cetera. Ik heb ervaring opgedaan bij Curium-LUMC, GGZ-Delfland, Lucertis, bij de Jeugdriagg, voor wijkteams en bij Erasmus-MC Sophia. Veel verschillende werkplekken en een verscheidenheid aan problematiek.

Wat ik altijd en overal probeer te doen is luisteren en op zoek gaan naar de echte, unieke mens achter de klachten. Samen zoeken wij hoe wij die mooie kanten meer ruimte kunnen geven.

telefoon: (06) 14 48 98 25

werkdagen:

  • maandag
  • woensdag
mail naar Joris Gosen