Sluiting De Geheime Tuin Amersfoort juli 2023

Onze locatie van De Geheime Tuin in Amersfoort gaat in juli 2023 definitief sluiten. Het jeugdzorglandschap in Nederland is sterk in beweging en er is sprake van een krapte op de arbeidsmarkt. Deze ontwikkelingen vragen om een duidelijke focus voor De Geheime Tuin. We hebben dan ook besloten om onze vestiging in Amersfoort te sluiten en ons te richten op onze vestigingen in Bussum en Almere.

De komende maanden zullen we langzaam gaan afbouwen en in de zomer sluiten we volledig onze deuren. We zullen de lopende behandelingen uiteraard afronden. Mocht blijken dat er na de zomer nog zorg nodig is dan denken we mee over de mogelijkheden bij een andere aanbieder in Eemland. Op korte termijn zullen we een definitieve aanmeldstop instellen voor onze locatie in Amersfoort. Cliënten uit Eemland kunnen ook op onze andere vestigingen niet meer in behandeling komen. De vergoedingsmogelijkheden vanuit de regio Eemland wordt beëindigd.

We willen alle cliënten en gezinnen bedanken voor het vertrouwen en de collega instellingen, huisartsen en POH’s voor de fijne samenwerking. We kijken terug op mooie jaren in Amersfoort waarin we veel cliënten en gezinnen hebben geholpen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen de Jong

Directeur