Voor onze vestigingen in Bussum en Almere zoeken wij een

Psychomotorisch therapeut (PMT)

De Geheime Tuin biedt jeugd-GGZ: diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders. Wij doen dat vanuit een oplossingsgerichte en systemische behandelvisie. We werken vraaggericht, besteden veel aandacht aan de behandelrelatie en vinden mogelijkheden interessanter dan beperkingen. Bij De Geheime Tuin geloven we in zelforganisatie binnen een cultuur van samen bouwen. De Geheime Tuin werkt met kleine teams van 8-10 behandelaren.

Het team in Bussum wil graag PMT toevoegen aan het behandelaanbod. In Almere wordt op twee locaties momenteel PMT en creatieve therapie aangeboden. We zijn op zoek naar een nieuwe collega om PMT samen met ons in Bussum vorm te geven. Hiernaast is er ook behoefte aan versterking van PMT in Almere.

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding PMT en minimaal 1 á 2 jaar ervaring met behandeling van kinderen en jongeren, bij voorkeur in de GGZ. Je bent een zelfstandige werker die een grote eigen verantwoordelijkheid aankan. Je bent flexibel en houdt van pionieren. Je bent sociaal, verbindend en gericht op samenwerking. Je bent graag bezig met groei en ontwikkeling van het team, de organisatie en als behandelaar.

Je past bij De Geheime Tuin als je gelukkig wordt van:

Wij bieden:

Hou je van kleinschaligheid en grote betrokkenheid bij alle aspecten van je werk? Solliciteer dan snel!

Voor meer informatie bel je met Jeroen de Jong (06-18687746), directeur van De Geheime Tuin.
Of mail je vragen en/of brief met CV naar sollicitatie@degeheimetuin.info.
De sluitingsdatum is vrijdag 23 februari 2024.