Contact Almere

U kunt uw kind aanmelden voor de vestiging Almere door het online aanmeldformulier in te vullen.

KvK: 51422530 AGB: 94-59486

Algemene vragen kunt u stellen aan aanmeldfunctionaris Eva van Ditshuizen, bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag via almere@degeheimetuin.info of 06 4002 9684.

Wanneer u ons telefonisch niet kunt bereiken kunt u een mail sturen naar aanmelden@degeheimetuin.info. Mocht er sprake zijn van spoed dan kunt u contact opnemen met de huisarts of de huisartsenpost. Behandelaren zijn veel in gesprek en daardoor telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Wel kunt u altijd een voicemailbericht inspreken of een e-mail sturen. Uw behandelaar neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bereikbaarheid

Aan de Edelhertweg (achterkant van het pand van De Geheime Tuin) zijn 2 grote parkeerterreinen waar u uw auto gratis en zonder parkeerschijf kunt parkeren.

De Antilopestraat is met de auto in 5 minuten bereikbaar vanaf de A6. Met het openbaar vervoer kiest u voor station Almere-Buiten en/of bus 5, halte Faunabuurt. Daar houdt u links aan na de brug. U loopt langs het water en gezondheidscentrum 'De Binder'. Dan rechtsaf de Antilopestraat in. U wandelt in ongeveer 7 minuten van de bushalte naar de vestiging.