Zomergroep Omgaan met emoties

In de zomer is er een open inloopgroep voor kinderen van de basisschoolleeftijd die willen oefenen en willen leren om beter te gaan met hun emoties en emotieregulatie. We doen oefeningen die gaan over het herkennen van je eigen emoties en maken gebruik van een thermometer om zichtbaar te maken hoe je spanning en emotie in stapjes op kan lopen, en wat je kan doen om dit weer te laten zakken. Ook oefenen we in rollenspellen hoe je op een andere manier kan reageren.

De training is geschikt voor kinderen die moeite hebben met het omgaan met hun gevoelens en emotieregulatie. De kinderen kunnen tijdens deze groep leren van hun leeftijdgenoten en de nadruk ligt op het oefenen en doen.

Het is een open inloopgroep, dat wil zeggen dat je gewoon mee kan doen op het moment dat het voor jou uitkomt. Deze groep kan ook worden gevolgd naast je individuele behandelgesprekken.  

Voor nieuwe cliënten: ouders kunnen aanmelden via de website www.degeheimetuin.info en kunnen bij de aanmelding noteren dat het om de zomergroep gaat. Er wordt dan telefonisch contact opgenomen om de aanmelding door te spreken. 

De groep vindt plaats op de dinsdagochtenden van 9:00 uur tot 10:00 uur op 12 juli, 19 juli, 26 juli, 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus. 

Tijd en plaats
VestigingAmersfoort
Wanneer: 12 juli 2022 tot en met 16 augustus
Tijd: 9:00 uur tot 10:00 uur 
Leeftijd:8-12 jaar