Lieke van Klingeren

Orthopedagoog

Mobiel: 0643232723

E-mail: lieke.vanklingeren@degeheimetuin.info

Lieke van Klingeren

Vanaf september 2021 werk ik als orthopedagoog bij de Geheime Tuin. Hiervoor heb ik gewerkt met kinderen, jongeren en ouders waarbij bijvoorbeeld zo veel speelde, dat naar school gaan lastig was. Na uiteenlopende ervaring met jeugd en hun omgeving, is De Geheime Tuin precies een plek waar ik terecht wilde komen. Een plek waar problemen erkend worden, maar waar de aandacht gaat naar de gewenste situatie. Hoe wil je dat je leven er uit ziet, of hoe wil dat je je voelt? Denken over waar je naar toe wil en praten over de kleine momenten dat dat misschien al een beetje zo is. Dit kan vertrouwen en lucht geven. Hoe kun je dit uitbreiden en hoe willen jullie dit als gezin samen doen? Oplossingsgericht en systemisch werken, dat is wat ik graag doe. Dit is precies waarom ik bij de Geheime Tuin wil werken, naast natuurlijk de fijne sfeer.

Ik ben zelf moeder van twee meiden, ik houd van uit eten gaan, reizen, vrienden, dansen, lachen en hardlopen. Ik ben gedreven, maar ik luister rustig en ik heb vertrouwen.

Graag zoek ik met kinderen, jongeren en ouders stap voor stap naar ieder zijn goede eigenschappen of krachten. Ondanks alles wat je meemaakt, kun je van daaruit veel bereiken.

telefoon: 06 432 32 723

e-mail: lieke.vanklingeren@degeheimetuin.info