Voor uitbreiding voor onze vestigingen in Almere Buiten zoeken wij een:

Psycholoog of Orthopedagoog

De Geheime Tuin biedt jeugd-GGZ: behandeling en zo nodig diagnostiek bij kinderen, jongeren en hun ouders. Wij doen dit vanuit een oplossingsgerichte en systemische behandelvisie. We werken vraaggericht, besteden veel aandacht aan de behandelrelatie en vinden mogelijkheden interessanter dan beperkingen.

De Geheime Tuin werkt met kleine tot middelgrote teams van max 8 á 9 behandelaren. We zijn aan het groeien en hebben in februari 2022 een tweede locatie geopend in Almere Poort naast onze bestaande vestiging in Almere Buiten. We zoeken nu versterking voor het team in Almere buiten.

Je hebt een afgeronde WO-opleiding psychologie of orthopedagogiek en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de GGZ op het gebied van diagnostiek en behandeling. Je bent een zelfstandige werker die een grote eigen verantwoordelijkheid aankan. Je bent graag bezig met groei en ontwikkeling van het team, de organisatie en als behandelaar. Je hebt affiniteit met het begeleiden van ouders en EMDR is een pré.

Je past bij De Geheime Tuin als je gelukkig wordt van:

Wij bieden:

Hou je van kleinschaligheid en grote betrokkenheid bij alle aspecten van je werk? Solliciteer dan snel!

Voor meer informatie bel je met Jeroen de Jong (06-18687746), directeur van De Geheime Tuin. Of mail je vragen en/of brief met CV naar sollicitatie@degeheimetuin.info. De sluitingsdatum is maandag 29 mei 2023.

De sollicitatiegesprekken vinden in week 23 en 24 plaats op dinsdag- en donderdagochtend.