Voor uitbreiding voor onze vestiging in Bussum zoeken wij een

Systeemtherapeut

De Geheime Tuin biedt jeugd-GGZ: behandeling en zo nodig diagnostiek bij kinderen, jongeren en hun ouders. Wij doen dit vanuit een oplossingsgerichte en systemische behandelvisie. We werken vraaggericht, besteden veel aandacht aan de behandelrelatie en vinden mogelijkheden interessanter dan beperkingen.

De Geheime Tuin werkt met kleine teams van max 6 á 7 behandelaren. Systemisch werken is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze, dus we zijn op zoek naar een systeemtherapeut voor het team in Bussum. Als systeemtherapeut heb je een eigen caseload van cliënten en ouders die je behandelt, maar in sommige gevallen geef je samen met een collega invulling aan de behandeling en adviseer je collega’s bij systemische vraagstukken.

Je hebt een afgeronde WO-opleiding psychologie of orthopedagogiek en een (bijna) afgeronde opleiding tot systeemtherapeut met lidmaatschap van de NVRG. Als je een orthopedagoog-generalist of GZ-psycholoog bent dan ben je uiteraard ook welkom om te reageren op deze vacature. Je hebt minimaal 2 á 3 jaar ervaring in de GGZ op het gebied van gezinsdiagnostische onderzoeken, ouderbegeleiding (op systeemtherapeutische basis) en systeemtherapie. Je bent een zelfstandige werker die een grote eigen verantwoordelijkheid aankan. Je bent graag bezig met groei en ontwikkeling van het team, de organisatie en als behandelaar.

Je past bij De Geheime Tuin als je gelukkig wordt van:

Wij bieden:

Hou je van kleinschaligheid en grote betrokkenheid bij alle aspecten van je werk? Solliciteer dan snel!

Voor meer informatie bel je met Jeroen de Jong (06-18687746), directeur van De Geheime Tuin. Of mail je vragen en/of brief met CV naar sollicitatie@degeheimetuin.info. De sluitingsdatum is maandag 26 september 2022.