Voor onze organisatie zoeken wij een

Controller

De Geheime Tuin biedt jeugd-GGZ: behandeling en zo nodig diagnostiek bij kinderen, jongeren en hun ouders. Wij doen dit vanuit een oplossingsgerichte en systemische behandelvisie. We werken vraaggericht, besteden veel aandacht aan de behandelrelatie en vinden mogelijkheden interessanter dan beperkingen. De Geheime Tuin heeft vier locaties in Amersfoort, Almere en Bussum en werkt met kleine teams van max 6 á 7 behandelaren. Bij De Geheime Tuin geloven we in zelforganisatie binnen een cultuur van samen bouwen.

We zijn op zoek naar een controller die in brede zin een meerwaarde is op het gebied van bedrijfsvoering. Zowel financiën, zorgadministratie als ICT behoren tot het takenpakket van de controller. Je bent als controller een spin in het web waarbij je verbindt, ondersteunt, knelpunten signaleert en acties onderneemt. Je levert een belangrijke bijdrage aan het formuleren van beleid, je stelt rapportages op en voert periodieke controles uit. Als controller ben je een belangrijke sparringpartner van de directeur, behandelaren van de verschillende locaties, de accountant en contractpartners.

Je hebt een afgeronde opleiding van minimaal HBO niveau op het gebied van zorgmanagement of bedrijfseconomie. Je vindt het leuk om een breed takenpakket te hebben, waarin je zelf werkzaamheden oppakt en je collega’s kan ondersteunen. Je bent een zelfstandige werker die een grote eigen verantwoordelijkheid aankan. Je hebt ervaring in de zorg, ervaring in de GGZ en specifiek de jeugd GGZ is een pre.

Je past bij De Geheime Tuin als je gelukkig wordt van:

Wij bieden:

Hou je van kleinschaligheid en grote betrokkenheid bij alle aspecten van je werk? Solliciteer dan snel!

Voor meer informatie bel je met Jeroen de Jong (06-18687746), directeur van De Geheime Tuin. Of mail je vragen en/of brief met CV naar sollicitatie@degeheimetuin.info. De sluitingsdatum is maandag 31 oktober 2022.