Voor uitbreiding voor onze vestiging in Bussum zoeken wij een

Regiebehandelaar

(GZ-psycholoog / Orthopedagoog-generalist)

De Geheime Tuin biedt jeugd-GGZ: behandeling en zo nodig diagnostiek bij kinderen, jongeren en hun ouders. Wij doen dit vanuit een oplossingsgerichte en systemische behandelvisie. We werken vraaggericht, besteden veel aandacht aan de behandelrelatie en vinden mogelijkheden interessanter dan beperkingen.

De Geheime Tuin werkt met kleine teams van max 6 á 7 behandelaren.Team Bussum bestaat uit 5 psychologen / orthopedagogen, een GZ-psycholoog en binnenkort een PMT-er. We zijn op zoek naar een tweede GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist ter aanvulling van het team in Bussum. Je hebt een eigen caseload van cliënten waar je behandeling aan geeft met een grote variatie aan behandelvragen in de leeftijdscategorie 6 – 18. Hiernaast geef je werkbegeleiding en supervisie aan psychologen en orthopedagogen in het eigen team. Als je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als regiebehandelaar dan kun je ook intern supervisie geven aan behandelaren van andere teams. Ervaring met EMDR is een pré.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de GGZ op het gebied van diagnostiek en behandeling. Je bent een zelfstandige werker die een grote eigen verantwoordelijkheid aankan. Je bent graag bezig met groei en ontwikkeling van het team, de organisatie en als behandelaar.

Je past bij De Geheime Tuin als je gelukkig wordt van:

Wij bieden:

Hou je van kleinschaligheid en grote betrokkenheid bij alle aspecten van je werk? Solliciteer dan snel!

Voor meer informatie bel je met Jeroen de Jong (06-18687746), directeur van De Geheime Tuin. Of mail je vragen en/of brief met CV naar sollicitatie@degeheimetuin.info. De sluitingsdatum is maandag 26 september 2022.