Bleia van Bakelen

Orthopedagoog

mobiel: 06 34 17 35 09

e-mail: bleia.vanbakelen@degeheimetuin.info

Bleia van Bakelen

Ik ben Bleia van Bakelen en werk als orthopedagoog bij De Geheime Tuin. In de afgelopen 16 jaar heb ik met veel toewijding en plezier met kinderen gewerkt. Sinds 2017 werk ik in de GGZ, waar ik graag meedenk met ouders, jongeren en kinderen die ergens zorgen over hebben. Een behandeling vormgeven die echt bij iemand past en samen tot oplossingen komen, is wat ik graag doe. De Geheime Tuin is voor mij een match vanwege de visie en de warme sfeer. Verbinding, een persoonlijke aanpak en inzoomen op sterke kanten vind ik ook erg belangrijk. Samen kijken we wie er belangrijk voor je zijn om bij de behandeling te betrekken. Het vergroten van begrip voor elkaar en plezier met elkaar staat daarbij centraal.

Op mijn vrije dagen ben ik graag met mijn gezin, familie en vrienden. Ik houd van het doen van work-outs, buiten in de natuur zijn en spelletjes spelen. Verder vind ik het erg leuk om nieuwe inspiratie op te doen op het gebied van psychologie, opvoeding en (familie)relaties.