Daisy van 't land

GZ-psycholoog Kind & Jeugd BIG registratie 49928614025

mobiel: 0640178658

e-mail: daisy.vantland@degeheimetuin.info

Daisy van 't Land

Sinds januari 2022 werk ik met plezier als GZ-psycholoog (kind & jeugd) bij de Geheime Tuin. Vanwege een verhuizing was ik op zoek naar een baan dichter bij huis waar ik me thuis voel en die heb ik bij de Geheime Tuin gevonden. Ik hoop de kinderen en jongeren (en hun ouders) die ik zie ditzelfde gevoel te geven als zij de behandelkamer instappen. Ondanks dat het vaak niet de meest leuke of gemakkelijke onderwerpen zijn waarover we het hebben.

Met elkaar gaan we in de therapie samen op zoek naar een passende oplossing voor de dingen die je graag anders zou willen (doen). Het is mooi meegenomen als daarmee jouw klacht of probleem grotendeels verdwijnt, maar soms kan het ook al fijn zijn om er op een andere manier naar te kunnen kijken of op een andere manier mee om te kunnen gaan.

Je kunt bij mij ook terecht voor EMDR therapie, dat is een behandelmethode om iets naars wat je hebt meegemaakt te verwerken, onder andere door middel van het volgen van lichtjes met je ogen.